maanantai 25. kesäkuuta 2012

девятнадцатый

I think I'm loosing my faith in love. Again.

Makes me wanna cry, but I don't know how to do it anymore.
I wanna go back home, to Helsinki.
I don't want to do anything, just live without feelings.
I wanna escape, run away and hide.
& it was me who planned to go North earlier than I supposed.

Just because of him. And now everything is one fucking mess again.

12 kommenttia:

 1. again i loved too much, i dreamed too much, i trusted too much. yeah, hell right. everything is FUCKING mess.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. exactly. enpä olis ite paremmin osannu sanoa.

   Poista
 2. En ikinä uskalla kommentoida, mutta silti. Haluaisin olla sun tyttöystäväsi, mutta taidan olla ihan vääränlaisessa elämäntilanteessa sinuun nähden ja muutenkin. En tiedä uskallanko uskoa olevani sinulle sopiva, paitsi itsekkäimpinä hetkinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jokainen josta oon koskaan ollut kiinnostunut on ollut jollain tavalla vaikea, väärässä elämäntilanteessa, ongelmien suossa ja niin edelleen, joten totuttu on. toivottavasti paljastat mulle nimes joku päivä, kisses!

   Poista
  2. Juuri tämäkin tekee sinusta vain vielä enemmän sellaisen, jonka kanssa tahtoisin olla. Yritän uskaltaa, kisses (ehkä vielä joskus oikeastikin, toki en toivo liikoja)! Voin ainakin paljastaa, ettet ole koskaan nähnyt minua (enkä minäkään valitettavasti sinua kuin ruudun kautta), mutta tällä hetkellä ollaan samassa kaupungissa. Joo, eihän tämä mitään auta. Anteeksi, jos kuulostan kauhealta stalkkerilta.

   Poista
  3. et sä kuulosta. mä olen valitettavasti palannut jälleen kotiin (helsinkiin), joten suukkojen perässä kannattaa juosta vähän alaoikealle. jos oot tosi rohkee, niin kysäse mua feisbas kaveriks, niin jutellaan!

   Poista
  4. En ole naamarikirjassa, mutta ehkä joskus uskallan laittaa sulle sähköpostia. Olet kyllä todella kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, mielestäni molemmat aspektit välittyvät blogeistasi. Ja tietysti kommentoin tänne vanhaan postaukseen piiloon.

   Poista
  5. oon pahoillani, että vastaan vähän myöhässä, mutta jääköön tämäkin sitten vähän kuin piiloon.
   ja laita vain sähköpostia, eihän elämässä koskaan tiedä mitä tapahtuu! jos jättää joitain asioita kokematta, se tulee todennäköisesti harmittamaan myöhemmin, sillä ihmisten lempilausahduksiin loppujen lopuksi kuuluvat sanat: "mitä jos..?"

   Poista
  6. Ei haittaa ollenkaan, itsehän en tunnu saavan mitään aikaiseksi vaikka haluaisin. Tiedostan tuon (oikeastaan aika hävyttömän hyvin), en edes tiedä mitä muka pelkään ja etenkin, mitä vielä odotan.

   Poista
  7. ei siis kannata odottaa, vaan toimia. kirjoita mulle vaikka teksti runona tai tavallisesti kertoen kuka olet - koska välillä oon huomannut odottavani sähköpostilaatikkooni jotain yllättävää. näin ihanaa kommenttiketjua ei unohda hetkessä.

   Poista
 3. I know the feeling darling ::( <3 you will regain faith because you are good person. no matter how bad it feels now.x

  LuvLux
  xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw thank you sweetie, this comment really made me feel better. love u <3

   xx

   Poista